perjantai 13. heinäkuuta 2012

Alussa oli pulla...

Koska aamuyön kuningasideat tunnetusti maistuvat asuintovereiden suissa seuraavana päivänä makialta, voihan sitä "ihan nopeesti vain" leipoa pienen tai vähän isomman pullasatsin. Toisaalta mikäs sen parempi tapa rauhoittaa sydänsuruisaa mieltä kuin kaivaa kaapista kaikki sokerinen ja pistää uuniin. Ja kun on valvottu kyllin monta yötä mitä loistavampia leivonnallisia kuningasideoita toteuttaen, on tästä kokeilevasta leivonnasta lopulta syntynyt pienen porukan yhteinen harrastus - Kokeileva Konditorio. Meille ja Facebook-päivityksiämme seuranneille ystävillemme tämä kaikki on ollut jotakin niin syvästi viihdyttävää, että päätimme levittää näitä hyvän ja pahan mielen makuelämyksiä suuremmallekin yleisölle ja täten perustaa blogin kaiken kansan saatavilla olevaksi leivontapäiväkirjaksemme.

Jatkossa tulemme sekä muistelemaan vanhoja hyviä ja vähemmän hyviä ideoitamme että raportoimaan uusista wannabe-sensaatioista. Mahdollisuuksien mukaan laitamme jakoon myös tuotostemme reseptit, mutta katsomme tarpeelliseksi varoittaa, että niiden kokeileminen on omalla vastuulla. Touhumme luonteen vuoksi sattuu usein myös niin, ettei kukaan ole muistanut laittaa mihinkään muistiin, mitä mihinkin taikinaan loppujen lopuksi on laitettu. Joskus se harmittaa, toisinaan ehkä parempi niin.

Tervetuloa kanssamme makumatkalle syvälle sinne ja takaisin. 
Kolmas pelti toden sanoo!

Matkaoppaina loistavien ja vähän himmeämpien ideoiden ruuhkabussissa koko Kokeilevan Konditorion puolesta:

Ixu, Henniz & Zarza

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti